The_Beautiful_Mind_Series

"Najseksipilniji dio žene jest njezin um."
Geza Schoen
Olfaktorni projekt The Beautiful Mind Series kreiran je u čast žene, ali ne na konvencionalan način uobičajen u parfemskoj industriji pri čemu je žena objekt požude. Ove olfaktorne kreacije slave njezinu inteligenciju i kreativnost.
Volume 1: Intelligence & Fantasy: inspiracija: Memory Grandmaster, Christiane Stenger.
Volume 2: Precision & Grace: inspiracija: primabalerina Polina Semionova.
U svijetu prepunom ispraznih celebrity mirisa ova olfaktorna kreacija predstavlja radikalni potez približavanja ženama iza kojih su istinska postignuća.
No, utjecaj Christiane Stenger i Poline Semionove nadilazi inspiraciju. Obje su sudjelovale u nastajanju mirisnih kreacija. Parfumer Geza Schoen s njima je u laboratoriju istraživao cijeli repertoar sastojaka. Mirisi koji su razvijeni njihovom suradnjom reflektiraju ono što žene osjećaju o svojoj ženstvenosti.
Fotografije za ovaj projekt djelo su dizajnerske kuće Me Company, a prikazuju ljepotu mozga u akciji. Umjesto lica Christiane Stenger i Poline Semionove na ambalaži je prikazan živčani sustav. To su maštoviti prikazi sinapsi koje povezuju memoriju sa kinestetičkom inteligencijom plesačice. Geza Schoen je osoba koja pomiče granice. On je stvorio revolucionarnu Escentric Molecules poznatu kao anti-mirisni parfumski brand. Kreiravši Escentric Molecules Schoen je razbio pravila mirisnog sastava i zamijenio ih s ekstremnim minimalizmom. U The Beautiful Mind Series vratio se klasičnoj mirisnoj strukturi i stvorio parfeme poetične ženstvenosti. Ovdje se antikonformizam ogleda u konceptu anti-celebrity mirisa i odavanja počasti britkoći ženskog uma.

The Beautiful Mind Series


The Beautiful Mind Series

Eau De Parfum  
~ 152,81 Eur
1.150,00 kn