TERESA_HELBIG

Teresa Helbig je sjajna zvijezda španjolskog modnog svijeta koja izniman uspjeh postiže sa svojim haute-couture linijama. Ova kreativna brineta potpuno je predana modi, a svaki komad dizajnira sa strašću i vizijom.  Elegancija, profinjenost i ženstvenost uz dašak divljine definicija su njezinih kreacija. Središte Teresinog kreativnog svemira je barcelonska četvrt Eixample, gdje živi i radi u secesijskoj zgradi u okružju uskih ulica i širokih avenija koje su dom mnogih španjolskih modnih butika, finih restorana i modernističke arhitekture.

“Moja strast za modni svijet započela je još u djetinjstvu. Odrastala sam okružena najfinijim materijalima u ateljeu moje majke koja me podučila perfekcionizmu, pedantnom radu i obrtništvu." - objašnjava Teresa.

Njezin brand marka je sa čvrstim karakterom i jakom osobnočću, brand koji se ističe i privlači pažnju, a namijenjen je ženama koje znaju što žele i kako to žele.

Parfemi

Potaknuta novom strašću Teresa Helbig 2016. godine pokreće svoju kolekciju parfema kao najsuptilniji izraz provokativne elegancije. Zbirka od tri karizmatična parfema slijedi njezine visoke standarde kvalitete i izrade. Riječ je o olfaktornim kreacijama koje su razvili neki od najeminentnijih svjetskih “noseva” koristeći najdragocjenije sastojke.

Teresa Helbig

Eau De Parfum  
~ 147,49 Eur
1.110,00 kn


Teresa Helbig

Eau De Parfum  
~ 147,49 Eur
1.110,00 kn


Teresa Helbig

Eau De Parfum  
~ 147,49 Eur
1.110,00 kn