JTC

JTC je sedma parfemska kolekcija brenda Xerjoff, razdijeljena u 10 nezaboravnih kreacija koje dolaze u 50 ml bočicama i donose potpuno drugačiju spoznaju o mirisu. Parfemska kolekcija JTC skraćenica je od „Join the club“ i predlaže vam stimulativno putovanje u neke od najekskluzivnijih i najelegantnijih univerzuma. Specijalna pozivnica upućena je svima koji život žive u svoj njegovoj punini i čija je svakodnevica ispunjena ljepotom i jedinstvenošću.

Svaki od JTC parfema budi sjećanje  na „members only“ klubove, na mjesta gdje vlada specifična atmosfera koja podiže raspoloženje te se potom kondenzirana u trenutke čistog užitka…. Riječ je o klubu u kojem, zahvaljujući neobičnim parfemima i autentičnim olfaktivnim kodovima, imate priliku svoje jedinstvene, potpuno neobične trenutke podijeliti sa ljudima koji su članovi istog kluba. Kako bi se dobila bolja spoznaja o konceptu kluba kao takvog, Xerjoff spaja broj serije mirisa s privatnom JTC membership karticom.

Koristeći tu karticu, svaki član kluba može ući u klub preko weba, gdje može naći ekskluzivne sadržaje i inicijative koje su povezane s klubom kojem pripada. JTC je posveta golfu, jedrenju, teatru, meditaciji, cigari, jazzu, pjesništvu, modi, konjskim utrkama i putovanjima.

Riječ je o istinskoj strasti pretočenoj u evokativne mirise.

JTC by Xerjoff